Condiţii de Retur

Condiţii de Retur

Simplificăm lucrurile pentru dvs: În cazul unei returnări, fie pentru remăsurare, lustruit, sau rambursare, trimitem noi serviciul de curierat la dvs şi pachetul va fi colectat gratis. 

Modificarea mărimii inelului:

Vă rugăm să imprimaţi şi completati acest formular şi trimiteţi-l la noi cu inelul dvs. pentru redimensionare.
Vă rugăm, sa nu trimiteți şi documentul de evaluare/ certificatul de diamant care însoţesc bijuteria, nu sunt necesare, ci doar acest formular şi inelul în sine este tot ce avem nevoie.
Formularul va conţine adresa exactă, pentru a trimite inelul înapoi, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a avea inelul modificat.

 

Returnare pentru Curăţare / Lustruire  sau Reparaţii: 

Vă rugăm să imprimaţi şi completati acest formular şi trimiteţi-l la noi cu inelul dvs. pentru lustruire/ reparaţii.

Vă rugăm, să nu trimiteți şi documentul de evaluare/ certificatul de diamant care însoţesc bijuteria nu sunt necesare, ci doar acest formular şi inelul în sine este tot de ce avem nevoie.

Formularul va conţine adresa exactă pentru a trimite inelul înapoi, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a avea inelul curăţat/lustruit/reparat.

 

Returnarea produsului pentru rambursare/schimbare produs: 

Royaldiamante.ro va ofera dreptul sa returnati partial sau integral comanda in termen de 90 zile calendaristice de la primirea acesteia. Formularul de retur este un model, nefiind obligatorie completarea acestuia.

Vă rugăm să expediaţi  prin curier cu confirmare de primire toate  documentele/ certificatele pe care le-aţi primit cu produsul, şi cutia originala în care aţi primit bijuteria. Suma va este restituita in termen de maxim 7 zile de la receptia pachetului. 

Formularul va conţine adresa exactă pentru a returna inelul, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a putea rambursa/schimba produsul.