Masurator marime deget

Masurator marime deget - marimea inelului

 

Descarcati documentul atasat, listati-l la imprimanta si decupati masuratorul de deget Royal Bijuterii pentru a stabilii marimea inelului. Cu ajutorul acestuia inca inainte de a cumpara inelul sau verigheta va puteti informa despre marimea de care aveti nevoie.

Ce se intampla daca marimea nu se potriveste?

In cazul in care inelul cumparat nu are marimea potrivita, il trimiteti inapoi si in maxim 3 zile (depinde de transport) il modificam la marimea dorita.

Marimea perfecta

De obicei acel inel care se lipeste usor de deget, in nici un caz nu este stramt, dar cand este dat jos atunci se opune un pic, vine jos mai greu. In caz ca inelul este mai lat, atunci marimea inelului trebuie sa fie de marime mai mare.

Important: Daca cineva nu a purtat inca inel, marimea perfecta ar putea parea un pic stramt. De obicei barbatii isi pierd verigheta, pentru ca is aleg o marime un pic prea mare pentru inele. Marimea medie la un inel pentru femei este intre 52-57. Marimea medie al unui inel pentru barbati este intre 59-65. Marimea nu influenteaza, de cate karate sa fie inelul, aur sau platina de 14 sau 18 karate .

Cu ajutorul tabelului de mai jos, puteti afla usor marimea verighetei dvs. sau a partenerului.

  1. Taiati o banda de 1 cm latime din hartie.
  2. Infasurati imprejur banda la baza degetului de inel.
  3. Marcati cu un stilou locul unde se suprapune banda.
  4. Masurati perimetrul in milimetrii si cautati marimea care ii corespunde.

Marime inel ISO