Garanţiile noastre

Garanţiile noastre

Oferim o garanţie "banii înapoi" de  90 zile pentru toate produsele. Puteţi returna produsul în termen de 90 de zile de la data primirii pentru o rambursare completă sau pentru un schimb cu un alt produs. Astfel toate produsele cumpărate de la noi constituie achiziţii 'No risk!' (Fără risc!)

Produsele noastre sunt acompaniate de un certificat de garanţie pe care îl puteţi vizualiza aici

Garantia legala este de 24 de luni de la data achizitiei produsului. Toate bijuteriile noastre au o garanţie de 5 ani pentru defecte de fabricaţie. 

Oferim servicii gratuite de curăţare şi lustruire a bijuteriilor o dată în primul an de achiziţie.

Dacă aveţi nevoie de modificarea mărimii unui inel, vă stăm la dispoziţie cu cea mai mare plăcere. Vă rugăm folosiţi acest formular când trimiteţi inelul înapoi pentru redimensionare. Formularul explică exact cum trebuie să trimiteţi inelul înapoi, costul redimensionării și alte informații utile.

Documentul de evaluare, pe care îl veţi primi gratuit la fiecare achiziţie, este dovada că ceea ce aţi cumpărat este conform celor descrise pe site-ul nostru (şi are aceeaşi valoare estimată RRP, ca cel afişat pe site-ul nostru). Dacă bijuteria este insoţită de un certificat de diamant, aceasta vă garantează caratul/ culoarea/ claritatea/ tăietura diamantului/diamantelor achiziţionate de la compania noastră.