Bijuterii personalizate

Bijuterii personalizate

Verighete Personalizate / Inele de logodnă – Verighete:

Inelele de logodnă tip twist-style au devenit tot mai populare in ultimii ani. Avem o gamă largă de verighete, care sunt concepute pentru a se potrivi cu exactitate cu inelele de logodnă twist-style, puteţi găsi câteva exemple mai jos.

  De asemenea oferim şi verighete tip "cut-to-fit" (vezi mai jos cele care au o tăietură mică pentru a permite ca inelul de logodnă să se potrivească la același nivel cu verigheta).

Dacă doriți să vă fabricăm un model de verigheta, care să se potrivească cu inelul de logodnă, vă rugăm să ne contactaţi aici, oferind detalii cu privire la design-ul inelului de logodnă și, dacă vă plac mai multe modele, care dintre ele prezentate aici sunt pe placul dvs. La cerere avem posibilitatea, să fabricam alte modele care nu sunt prezentate pe această pagină.

 

Servicii de Design Personalizate:

Cu serviciul nostru de personalizare, puteți crea un design conform criteriilor dvs, după placul dvs. Dacă ați văzut un model, pe care ati dori să-l fabricăm, sau aţi văzut ceva care să vă placă, dar doriti unele modificări la acesta, acesta este de serviciul potrivit pentru dvs.

   Tehnologie de Proiectare „Cad-Cam”                     Inelul Terminat                       

Vă rugăm, să ne trimiteţi toate imaginile cu modelele care vă plac, nu ezitați să trimiteti linkuri, dacă pozele sunt pe internet. Vă rugăm, să ne oferiti cât mai multe detalii posibile, de exemplu, alegerea dvs. de metal (platină sau aur 18ct), greutatea în carate totală, culoarea și claritatea diamantelor, lățimea inelului etc. Aceste lucruri ne vor ajuta, pentru a vă putea face o ofertă cât mai exactă.

Vom crea o imagine "CAD-CAM" pentru dvs, care este o imagine computerizată a modelului ales, ca cele prezentate mai sus. Acestă imagine reflectă cum va arăta modelul terminat. Odată ce aţi văzut acesta, se solicită un avans de 30% , pentru a putea începe fabricarea inelului. Restul sumei sa va achita, la finalizarea comenzii. Timpul nostru mediu de livrare pentru o bijuterie personalizată este de 4 saptamani, dar dacă aveţi o dată exactă vă rugăm să ne specificaţi si o să încercăm să ne încadrăm. Vă rugăm, să luaţi în considerare faptul că bijuteriile personalizate nu pot fi returnate pentru rambursare sau schimbate, cu excepția cazului în care sunt defecte. Avansul este de asemenea non-rambursabil.

  

Royal Diamonds nu vă limitează doar la produsele pe care le vedeţi pe ecran. Dacă aveţi o idee pentru o bijuterie pe care nu vedeţi aici, vă rugăm, să ne contactaţi si vom fi bucuroşi să vă ajutăm ca bijuteria visată să devină realitate.