Cine suntem?

Despre Royal Diamonds

Royal Diamonds ar putea fi un nume nou pentru dumneavoastră, dar fondatorii şi fabrica din Anglia sunt prezenţi în industria diamantelor de peste 35 ani.

Suntem specialişti în proiectarea şi fabricarea bijuteriilor cu diamante – de la inele şi cercei la brățări și pandantive. Împreună cu fabrica suntem, de asemenea, experţi în fabricarea pieselor din platină, precum şi din aur galben şi alb de 18 carate.

După ce compania şi-a construit o reputaţie de invidiat prin vânzarea către magazinele distribuitoare de pe strada principală, recent a fost luată decizia de a oferi produsele noastre direct publicului. De ce? Răspunsul este simplu: deoarece putem oferi preţuri reduse substanţial atunci când vindem direct clienţilor.

Avantajul dumneavoastră este că puteţi obţine produse de calitate superioră fără preţurile ridicate.

Cum puteţi fi sigur? Ei bine, aproape fiecare piesă pe care o puteţi vedea pe acest website a fost concepută şi produsă în atelierul propriu din Londra al fabricii partenere. De fapt, această fabrică este una dintre puţinele fabrici rămase până în ziua de astăzi care produc cu adevărat in-house.

Mai mult, aproape fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct are un certificat de diamant independent. Toate articolele sunt însoţite de un document de evaluare care poate fi utilizat în scopuri de asigurare. Acest document confrmă, de asemenea, şi calitatea diamantului/ diamantelor cumpărate, astfel puteţi fi siguri că greutatea în carate, culoarea şi claritatea au fost confirmate de către un gemologist calificat. 

Veţi găsi expuse mai mult de 700 de piese aici, pe pagina noastră de web, însoţite de un film flash, şi/ sau imagine 3D, filmuleţe şi fotografii reale despre produse, care prezintă cum arată articolele pe mâini. Toate acestea au scopul de a ajuta clienţii noştri în luarea deciziilor. Suntem încrazători că veţi descoperi bijuteria specială pe care aţi căutat-o.

Royal Diamonds vă oferă bijuterii cu diamante unice, de înaltă calitate, de la un respectat producător in-house, la preţuri care sunt de până la 60% mai mici decât aţi plăti într-un magazin.

 

Royal Diamonds
      Bijuterii de Lux