Certificate

Certificate

Puteți vedea dacă bijuteria dvs. este certificată, dacă vă uitaţi la detaliile produsului, sub "Certificate", unde  veți vedea de asemenea un logo pentru un document de evaluare. Un certificat de diamant înseamnă că toate elementele diamantului achiziționat au fost examinate și riguros testate. Raportul dvs. de certificare este recunoscut ca dovada al celor "4 C" - Tăietura, Claritatea, Culoare și Greutatea în carate - a diamantului. (Pentru mai multe informații despre "Patru C" aici.

Raportul dvs. va fi cel mai probabil de la IGI sau GIA. Toate companiile de certificare pe care le folosim sunt organisme independente de testare, care verifică, gradează si certifică diamantul prin intermediul proceselor de examinare de specialitate. Noi folosim de asemenea HDR, AnchorCert și IGS, dar nu am folosit niciodată certificatele EGL (nu este recomandat). 

Pentru a primi un certificat de diamant, cel puțin unul dintre diamante în inel trebuie să cântărească + 0.25ct si să fie culoarea G, sau mai bună. Alternativ, dacă alegeți un diamant de clasa H sau I, cel puțin un diamant trebuie să cântărească 0.30ct+. Dacă ați cumpărat, de exemplu un inel eternity cu 15 pietre, în cazul acesta cum fiecare piatră este atât de mică, nu veți primi un certificat de diamant. Aceasta este o decizie standardă în întreaga industrie, pentru că diamantele de aceasta dimensiune nu sunt certificate individual.

Pietrele care cântăresc mai puțin de 0.25ct nu vor fi însotite de certificat, dar vor fi însoțite de un document de evaluare semnat ca o confirmare a calității diamantului. Aceasta este o practică standard în întreaga industrie de fapt, unele companii nu certifică nicio piatră sub 0.33ct. Documentul de evaluare pe care îl veţi primi în cazul în care piatra nu este certificată, este asigurarea dumneavoastră că ceea ce aţi achizitionat este autentic şi exact asa, cum este descris pe site-ul nostru.

Certificat de Diamant IGI 

IGI este cea mai cunoscută instituţie de certificare independentă a pietrelor preţioase si a bijuteriilor, deasemenea este o instituţie apreciată cu operaţiuni în întreaga lume. IGI este de asemenea o organizaţie de nivel mondial acreditată ISO. In ultimii trei decenii angajamentul IGI pentru servicii de calitate, experienţa vastă, expertiza şi reputaţia curată pentru fiabilitate si integritate, IGI a devenit un standard de excelenţă in ştiinţa pietrelor preţioase şi în evaluarea de bijuterii la nivel mondial.

 

Certificat de Diamant GIA 

GIA a clasificat diamante precum celebrul Diamant Hope şi De Beers Millennium Star.

A creat cei 4 C (claritate, tăietură, culoare si greutatea in carate) pentru determinarea valorii diamantului. Este locul de naştere al sistemului international de gradare a diamantelor, folosit de profesionişti care se ocupă cu bijuterii din întreaga lume. Inscripţie laser a numărului de pe Certificat pe diamante.

 

Certificat AnchorCert

Este cea mai cunoscută institutie de certificare în Regatul Unit - un departament al "The Birmingham Assay Office" (fondată de un act al parlamentului în 1773), este cel mai mare oficiu de testare.

Confirmarea greutăţii in carate, culorii, clarităţii si tăieturii diamantului ales de dumneavoastră.

O echipă de gemologisti cu înaltă calificare vă oferă o expertiză profesionistă.

Rapoarte de înalta calitate, inclusiv imaginea digitală a diamantului.