Condiţii de Retur

Condiţii de Retur

Simplificăm lucrurile pentru dvs: În cazul unei returnări, fie pentru remăsurare, lustruit, sau rambursare, trimitem noi serviciul de curierat la dvs şi pachetul va fi colectat gratis. 

Modificarea mărimii inelului:

Vă rugăm să imprimaţi şi completati acest formular şi trimiteţi-l la noi cu inelul dvs. pentru redimensionare.
Vă rugăm, sa nu trimiteți şi documentul de evaluare/ certificatul de diamant care însoţesc bijuteria, nu sunt necesare, ci doar acest formular şi inelul în sine este tot ce avem nevoie.
Formularul va conţine adresa exactă, pentru a trimite inelul înapoi, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a avea inelul modificat.

 

Returnare pentru Curăţare / Lustruire  sau Reparaţii: 

Vă rugăm să imprimaţi şi completati acest formular şi trimiteţi-l la noi cu inelul dvs. pentru lustruire/ reparaţii.

Vă rugăm, să nu trimiteți şi documentul de evaluare/ certificatul de diamant care însoţesc bijuteria nu sunt necesare, ci doar acest formular şi inelul în sine este tot de ce avem nevoie.

Formularul va conţine adresa exactă pentru a trimite inelul înapoi, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a avea inelul curăţat/lustruit/reparat.

 

Returnarea produsului pentru rambursare/schimbare produs: 

Vă rugăm să imprimaţi şi completati acest formular şi trimiteţi-l la noi cu inelul dvs. pentru  a returna produsul. 

Vă rugăm să expediaţi  toate  documentele/ certificatele pe care le-aţi primit cu produsul, şi cutia originala în care aţi primit bijuteria.

Formularul va conţine adresa exactă pentru a returna inelul, şi alte informaţii de care aveţi nevoie pentru a putea rambursa/schimba produsul.