Document de Evaluare

Evaluarea Bijuteriilor

Ca în cazul oricărei achiziţii mari în viaţă, are sens să vă asiguraţi bijuteriile.

Fiecare produs este însoţit de un document de evaluare gratuit. Acest lucru va confirma greutatea în carate, tăietura, culoarea și claritatea diamantului achiziţionat, precum şi o imagine şi  o descriere a bijuteriei.

Evaluările noastre sunt efectuate de către un membru  FGA experimentat (membru al Gemmological Association)  şi un evaluator GG (Absolvent Gemologist) de diamante, astfel acest document nu numai că vă oferă o evaluare exactă a bijuteriei alese, dar este şi confirmarea  calităţii diamantului achizitionat.

Unele dintre evaluările noastre sunt efectuate de  compania SafeGuard, una din companiile indepente cu cele mai utilizate servicii  de evaluare. Evaluatorii SafeGuard sunt experţi în examinarea atentă a bijuteriilor, folosind cele mai noi echipamente pentru a ajunge la cunoaşterea exactă. Evaluarea scrisă include, de asemenea fotografii digitale a produsului, împreună cu o descriere completă şi exactă.

 

Asigurările ce implică o evaluare actuală a produselor,  conţinând o descriere exactă, duc  la un rezultat mai rapid și mai satisfăcător pentru dvs.  Deci, ca un client al  companiei Royal Diamonds îl obţineţi fără costuri suplimentare.