Motive


Beneficiați de toate serviciile unei cumpărături de calitate

 Calitatea înaltă a materialelor

Vă oferim doar bijuterii din metale și diamante calitative, fabricate de giuvaieri iscusiți, de la un atelier din Londra, care activează cu success de 40 ani.

 Preţuri de producător

Bijuteriile ajung la cumpărător direct de la fabrică, fără a trece prin nenumărați agenţi de vânzare. De aceea, vă bucurați de prețuri mai mici și competitive.

Gamă vastă de produse

Avem o colecție de peste 2 400 de modele de bijuterii, toate cu un design unic și desăvârșit. Cu siguranță, la noi veți găsi bijuteriile speciale pe care le căutați.

 Design personalizat

La dorință, puteți crea o bijuterie unicat sau să faceţi schimbări la un anumit model, cu ajutorul unei imagini 3D, care va fi modelată după cerinţele voastre.

 Gravură cu laser

Oferim și serviciul de gravură cu laser în partea interioară a inelelor.  Vă puteți încrusta numele sau o frază personalizată, cu diferite tipuri de mărimi și  font.

 Cutiuțe luxoase și elegante

Bijuteriile vă sunt livrate în cutii cu aspect luxos, de o calitate înaltă şi cu un design elegant. Ele sunt perfecte și în calitate de cutii pentru a face un cadou.

 5 ani garanţie

Pentru toate bijuteriile noastre, primiți o garanţie de 5 ani pentru orice defect de fabricaţie, prin înlăturarea gratuită a defectului sau înlocuirea bijuteriei cu alta.

 Livrare gratuită şi în 24 ore

Asigurăm livrare gratuită oriunde în România și în Europa. Cu ajutorul curierului expres, bijuteriile din stoc pot fi livrate într-un termen de 24 de ore.Cumpărăturile online sunt avantajoase și securizate la maxim

 Prețuri mai avantajoase online

Pe lângă faptul că bijuteriile sunt direct de la producător, cumpărăturile online sunt la un preț mai mic, deoarece sunt scutite de diferite tipuri de cheltuieli.

Certificate Trusted.ro și SSL

Certificatul Trusted.ro vă garantează că respectăm cele mai bune practice ale comerțului online, iar SSL vă garantează că datele voastre sunt în siguranță.

 Showroom

Aveţi posibilitatea să ne vizitaţi showroomul din Cluj-Napoca, unde puteţi vedea modelele selectate şi puteţi primi consultanţă profesională de la colegii noştri.

 Servicii excelente

Conform evaluărilor clienţilor, avem calificativul “Excelent”. Evaluările sunt făcute pe o platformă independentă, de aceea opiniile nu pot fi manipulate. Puteți fi siguri că veți face alegerea perfectă 

 Măsurător de inele gratuit

Dacă nu cunoașteți dimensiunea care vi se potrivește, vă putem trimite gratuit un măsurător de inele, pentru ca să aflați cât mai exact mărimea inelului ales.

 Poze şi clipuri video despre produse

Pe lângă descrierile detaliate, pe website puteți vizualiza poze şi filmuleţe video reale despre produse, făcute din mai multe unghiuri, special pentru voi.

 Retur gratuit

În cazul în care, din orice motiv, doriţi să trimiteţi produsul înapoi, trebuie să ne informați şi să împachetaţi produsul, iar curierul va colecta pachetul gratuit.

 Mostre la domiciliu

Dacă clipurile video nu sunt suficiente, aveţi posibilitatea să alegeţi 3 modele de inele, iar noi trimitem mostrele la domiciliul dvs., ca să le puteţi compara.Deținem toate certificatele necesare din domeniu 

 Certificate de diamant

Toate diamantele de cel puţin mărimea 0.25 ct şi cel puţin calitatea G-SI1 sunt însoţite obligatoriu de certificate de diamant de tip internaţional GIA sau IGI.

 Marcare ANPC

Beneficiați de legile de protecție a consumatorului. Vă expediem inelele doar după ce sunt verificate de către ANPC, iar în colet punem o copie a raportului.

 Document de evaluare gratuit

Fiecare produs cumpărat pe royaldiamante.ro vine cu un document de evaluare eliberat gratuit de un expert din domeniu, întocmit pe numele cumpărătorului.

 Diamante curate

Magazinul royaldiamante.ro oferă numai diamante curate, adică diamante care provin din surse legitime şi nu sunt implicate în finanţare de conflicte.

 

Plăți comode și flexibile

 Garanţie 90 zile banii înapoi

Puteți returna produsul în termen de 90 de zile de la data primirii, fără să fiți nevoiţi să precizați motivul, pentru o rambursare completă sau un schimb.

 Plata ramburs

Trebuie doar să alegeţi procentul avansului pe care îl plătiţi (minim 20%). Restul sumei trebuie plătit la livrare, anagajatului firmei de curierat GLS.

 Plata în rate, fără dobândă

Puteți cumpăra bijuteria dorită fără credite intermediare. Aveți posibilitatea de a plăti bijuteriile în rate, fără vreo dobândă, la una din cele 5 bănci partenere.

 Metode comode de plată

Facem totul pentru ca să aveți o experiență cât mai comodă. De aceea, puteți achita rapid prin transfer bancar sau cu ajutorului cardului de debit sau credit.

 

Servicii speciale 

 Informare continuă și Colete asigurate

Dacă comandaţi un produs, vă informăm continuu prin e-mail despre statusul actual al comenzii. Iar toate coletele sunt asigurate pentru o suma maximă.

 Serviciu prompt pentru clienţi

În zilele lucrătoare, răspundem la fiecare e-mail sau solicitare în decursul a 2-3 ore, iar în zilele de odihnă sau sărbători răspundem în decurs de 12 ore.

 Posibilitatea de producţie rapidă

Dacă sunteți constrânși de timp și aveţi nevoie urgentă de un anumit produs,
putem să fabricăm articolul selectat într-un mod de urgență, după posibilități.