Cum sa o ceri in casatorie

Unul dintre cele mai importante si emotionante momente din viata voastra va fi fara indoiala momentul cererii in casatorie. Fie ca alegi sa o ceri intr-un mod clasic, fie ca alegi un mod mai extravagant, trebuie sa fie numai momentul vostru, in care doar voi doi sa existati.

Inainte sa-ti prezentam cateva moduri inspirate de a-i cere mana, iti vom da niste sfaturi utile de “pregatire”.

Alege inelul potrivit

In primul rand alege cel mai potrivit inel pentru personalitatea ei. Nu trebuie sa fie cu piatra cel mai mare, ci trebuie sa se imbine perfect cu stilul ei. Stabileste-ti un buget, consulta-te cu prietenele ei, apoi cu bijutierul, compara ce gasesti prin magazine si asa nu vei gresi.

Organizeaza momentul in detaliu

Fii pentru o zi organizator de evenimente. Orice detaliu conteaza pentru a face cererea la locul potrivit, in momentul potrivit si mai ales in ambientul potrivit. Indiferent unde esti, asigura-te ca toate aceste aspecte sunt puse la punct. Doar nu vrei sa ratezi in vreun fel momentul, nu? Daca esti acasa si o ceri intr-un mod “ferit de ochii lumii”, fa un playlist cu muzica ei preferata. Bine-nteles trebuie sa se potriveasca si cu momentul. Lucrurile care o fac fericita vor deveni in acea zi cele mai importante si pentru tine.

Filmeaza momentul

Cheama un prieten, un profesionist, oricine, sa filmeze momentul. Va fi foarte emotionant si distractiv sa revezi apoi reactiile si eventual stangaciile. Toate lucrurile acestea ii vor da o aura speciala si vor amplifica cererea.

In toate aceste aspecte trebuie sa tii cont de stilul iubitei tale. Daca este o fire mai retrasa careia nu ii place sa iasa in evidenta, nu face nicio extravaganta. Cel mai important este sa se simta bine. Deci gandeste in locul ei si imagineaza-ti exact ce i-ar placea.

marry me

Cereri in casatorie romantice si discrete

  1. Pregateste-i prajitura ei preferata sau un tort pe care sa scrii “Vrei sa fii sotia mea?”
  2. Fa un blog sau un jurnal in care sa scrii despre toate momentele importante ale relatiei voastre de pana atunci: cum v-ati cunoscut, intamplarile care v-au unit sau v-au amuzat, calatoriile in care ati fost, etc. In articolul final, cere-o in casatorie.
  3. Mergeti intr-un city break sau o escapade undeva, la final de saptamana. Alege un loc mai linistit si intim, unde sa puteti fi doar voi in centrul atentiei.
  4. Sun-o si spune-i sa iasa pe balcon. De preferat seara. Indreapta inainte masina cu farurile spre tine, lasa-le deschise si apleaca-te pentru a-i cere mana. Asta o va impresiona. Asta daca ai balcon, masina si ai unde sa o parchezi. Daca nu, o alta varianta din cele prezentate ar fi mai de folos.
  5. Scrie cu creta pe asfalt sau deseneaza pe parbrizul inghetat al masinii cererea.

Cereri in casatorie inedite

Daca insa vrei sa stie toata lumea ca ai facut acest pas, iar ei ii place sa fie admirata, trebuie sa gandesti momentul cu pricina cu ceva timp inainte. Noi iti oferim niste variante care poate iti vor aprinde imaginatia.

  1. Atunci cand mergeti la un concert, meci sau orice manifestare artistica intr-o sala mare sau un stadion, vorbeste cu announcer-ul sa te lase sa pui intrebarea la portavoce. Poti sa convingi organizatorii sa scrie pe monitoare intrebarea, ori sa te lase in arena cu un microfon. In orice fel ai face-o, va starni ropote de aplauze, iar ea se va simti adulata.
  2. Du-te la ea la munca, vorbeste din timp cu colegii ei si organizeaza momentul ca la carte. Poti sa o ceri in vazul intregii firme si apoi sa organizezi o mica petrecere.
  3. Mergi intr-o vacanta inedita in care sa faceti lucruri pe care nu le-ati mai incercat pana acum: sariti cu parasuta, faceti scuba diving sau orice activitate plina de adrenalina. Pregateste-te inainte pentru a nu risca sa faci ceva gresit, cum ar fi sa scapi inelul.
  4. Daca ii plac animalele, cumpara-i unul de companie si agata de el, cu o fundita, pretiosul inel.
  5. Mergi impreuna cu ea int-un platou de televiziune si vorbeste cu organizatorii sa te cheme intamplator din public. Aseaza-te in genunchi si fa marea cerere. Cu siguranta va sti atunci o tara intreaga cat de mult va iubiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *