Cum sa Alegi Corect o verigheta

Cum sa Alegi Corect o verigheta. Simpla, cu aur sau diamante, va reflecta iubirea voastra!

 

Vrei sa faci pasul cel mare? Vrei ca verigheta sa fie amintirea palpabila cea mai de pret si ea sa nu uite momentul ala? Nu uita ca e singurul lucru pe care si tu si ea il veti purta permanent. Asa ca iti voi da niste sfaturi utile pentru a te ghida catre alegerea optima. Si nu, n-o sa-ti spun cum sa-ti alegi verigheta in functie de zodie.

O sa incep cu niste aspecte generale si in aceasi masura esentiale:

  1. Nu cumpara niciodata in ultimul moment. E nevoie de timp, de rabdare (lucruri pe care nu le ai in general cand mergi la cumparaturi, dar straduieste-te).
  2. Nu cumpara pentru ca e la moda. Tine cont ca verigheta e un lucru cu care vei dormi, vei manca, vei conduce si e nevoie sa fie potrivita in orice moment al vietii voastre.
  3. Tine cont si de parerea ei! Aveti in aceeasi masura dreptul de a decide.

Sa trecem insa la niste detalii tehnice care ti-ar putea usura cautarea:

Fie ca e simpla, cu diamante, cu aur galben ori alb, platina sau orice alt aliaj pretios care iti face cu ochiul, verigheta va fi simbolul iubirii voastre. Ce-i drept, e mai usor de evaluat o verigheta decat un inel de logodna, preturile depinzand de metalul pretios preferat. Ce trebuie sa iei in seama este diametrul degetului, deoarece aceasta nu trebuie sa fie stransa, dar sa opuna totusi rezistenta.

Verigheta simpla

Este cea mai populara alegere printre verighete, fiind o solutie clasica. Sigur iti va veni in minte acea verigheta din aur galben, profund lucioasa. Dar nu e chiar asa. Noi avem numeroase variante din care poti alege verigheta perfecta, ce se va potrivi cu personalitatea ta si a sotiei. Aurul alb, galben, roz sau platina, vor pica “manusa”, vor straluci pe mana ta, iar odata cu ele vei straluci si tu. Iti prezint un model ce mie personal mi-a placut foarte mult:

Verigheta Simpla Barbat/Femeie Aur Alb 18kt Greutate Mare Lustruit & Periat Milgrain pe Margini

Verigheta Simpla Barbat/Femeie Aur Alb 18kt Greutate Mare Lustruit & Periat Milgrain pe Margini

Dupa cum spuneam, marimea conteaza in acest caz. Preturile variaza de la 4.212 lei (4.00 mm) pana la 8.083 lei (8.00 mm). O investitie in timp, ce-ti va aduce probabil profit la un moment dat, si cel mai mare va fi cel sentimental.

Verigheta cu diamante

Verighetele cu diamante dau un plus de stralucire si accentueaza si mai mult importanta evenimentului. Puteti alege sa aveti ambele verighete cu diamante sau să alcătuiţi o pereche dintr-o verighetă cu diamante şi una simplă. Exista destule variante pentru toate cuplurile.

O sa-ti prezint in acest caz  un model de efect, ce nu epateaza, insa ce denota eleganta si stil:

Verigheta cu Diamant Dama Aur Alb 18kt cu 3 Diamante Rotund Briliant Profil Bombat Latime 3.5mm

Verigheta cu Diamant Dama Aur Alb 18kt cu 3 Diamante Rotund Briliant Profil Bombat Latime 3.5mm

Culoarea diamantului este G (cea mai cautata) – alb rar, aproape incolor si are o claritate de tip VS2 (adica printre cele premium). Pretul acesteia este de 2.523 lei.

Verigheta/Inel cu Diamant Barbat Aur Alb 18kt cu 3 Diamante Rotunde, Profil Rotunjit

Verigheta/Inel cu Diamant Barbat Aur Alb 18kt cu 3 Diamante Rotunde, Profil Rotunjit

Modelul sinonim pentru barbati, are aceleasi indicatii si variaza de la 4.976 lei pana la 7.103 lei, in functie de latimea verighetei.

Verigheta de aur

Aici nu sunt foarte multe de zis, Desi, dupa cum spuneam, lumea s-a obisnuit treptat cu verigheta din aur galben cu profil rotund, noi iti oferim posibilitatea iesirii din tipar, cu noi modele de aur alb, platina, ori imbinare de aur alb cu aur galben. Depinde de ce iti reflecta personalitatea. Vei avea atat posibilitati avangardiste cat si casual. Asta pentru ca ne gandim mereu la tine!

In acest sens iti voi arata un model ce imbina ambele stiluri intr-o imbinare rafinata:

Verigheta Simpla Barbat Aur Alb 18kt cu 2 Linii din Aur Galben Profil Rotunjit Latime 5.75mm

Verigheta Simpla Barbat Aur Alb 18kt cu 2 Linii din Aur Galben Profil Rotunjit Latime 5.75mm

Cu o singura varianta de pret, in valoare de 4.845 lei, aceasta verigheta poate scoate in valoare in orice moment un barbat si nu doar atunci cand face lucruri “de barbati.”

 

Toate acestea sunt doar cateva modele ce mi-au atras atentia. Nu trebuie sa fii “tras prin inel” ca sa le porti, ci doar sa-ti potrivesti verigheta pe mana, pe personalitate…pe viata.

Daca variantele pe care ti le-am oferit nu te-au incantat te invit pe sectiunea de verighete

https://www.royaldiamante.ro/verighete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *