Ce bijuterii se poarta in 2015

Ca in fiecare an, designeri celebrii s-au intrecut in a ne arata ce se mai poarta in materie de bijuterii in aceasta perioada a anului. Asa cum bijuteriile sunt touch-ul oricarui accesoriu vestimentar, ele nu trebuie deloc neglijate, in nicio colectie.

Pietrele pretioase sunt singurele mereu la moda, fie ca esti adepta/adeptul unui stil classic, fie mai avangardist. Daca alegi o tinuta clasica sau dimpotriva, una cu un disegn ultra modern, bijutierii vor gasi mereu solutii pentru tine.

Exista insa niste reguli foarte importante in purtarea bijuteriilor:

  • cand decizi sa le porti, ele trebuie asortate atat cu vestimentatia cat si cu machiajul.
  • nu trebuie sa porti mai multe inele pe aceeasi mana, exceptand inelul de logodna/verigheta. Asta pentru ca bijuteria trebuie pusa in valoare.
  • nu trebuie combinate tipurile de aur, mai ales pe aceeasi mana, iarasi exceptie facand inelul de logodna.
  • la un eveniment de seara, precum gale sau petreceri este indicate o bijuterie mai opulenta si mai stralucitoare.
  • cerceii nu trebuie sa lipseasca din orice tinuta, pentru ca iti vor pune fata in evidenta.

Acestea sunt cateva dintre regulile de baza. Mai multe voi scrie intr-u articol despre “Reguli de purtare ale bijuteriilor”.

Dupa ce am identificat anumite reguli uzuale despre bijuterii si purtarea lor, san e reindreptam atentia catre ce propun designerii pentru anul 2015 in materie de pietre pretioase.

Perle, cercei rotunzi si coliere la baza gatului sunt doar cateva dintre recomandarile lor pentru anul current. Evindent, pentru a fi in pas cu moda, trebuie mai intai sa stii ce se potriveste caracterului, stilului tau si nu in ultimul rand vestimentatiei pe care deja o ai garderoba.

Cum tendintele in ceea ce priveste moda se schimba annual, fii atenta la ce cumperi si nu face investitii pe care sa le regreti. Asa cum o haina poate fi la moda, dar poate sa nu ti se potriveasca, o bijuterie se va “comporta” in acelasi fel.

Moda revine. Un alt principiu ce se aplica in mod constant si bijuteriilor. Seturile de tip inel, pandantiv si cercei sunt foarte cautate in 2015. De asemenea perlele revin in prim-plan. Mai ales cele de culoarea rosu, cenusiu sau negru.

perle

Cercei cu Perle si Diamante Aur Alb 18kt cu 6 Diamante Rotund Briliant si 2 Perle

Verighetele personalizate, eventual cu diamante sunt piesele de baza ale anului 2015. Aici puteti vedea cateva dintre modelele de verigheta specificate, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pentru barbate sunt recomandati butonii si inele cu pietre pretioase, accesorii ce pot fi purtate, in functie de marimea pietrei, la diferite evenimente.

Ce spuneti despre moda anului 2015 in materie de bijuterii?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *